Rejse

Nyd forsommeren i det sydlige Afrika
Når vinteren nærmer sig i Danmark, starter sommeren i Lesotho og alt spirer.
Denmark Lesotho Network inviterer på kultur/natur rejse til Lesotho i November 2023.
Turen starter i hovedstaden Maseru, hvor vi vil sætte fokus på landets historie og politik. DLN har mange Basotho kontaktpersoner og mulighed for at møde politikere, ildsjæle i NGO miljøet og lokalbefolkningen.
Der er også tid til sightseeing, besøg på et af de fine mohairuld væverier, som Lesotho er berømt for, samt tur til et landbrugsprojekt som er drevet af en af DLNs partnere.

Fra Maseru går turen op i højlandet til Ramabanta Trading Post. En mindre landsby hvor vi skal bo på en lodge med den smukkeste udsigt over bjergene. Her er der mulighed for vandreture, tur på hesteryg og slentretur i landsbyen. Og ikke mindst en stor ro og stilhed.
Dernæst kører vi endnu højere op i bjergene til byen Semongkong, hvor hotellet ligger ved en brusende flod. Her findes Maletsunyane Falls et 192 meter højt vandfald. For de modige kan man “ rapelle” ned af vandfaldet.

Hotellet arrangerer forskellige landsbybesøg f.eks ølbrygning, donkey pub crawl, tæppepræsentation…

Mens vi bor i Semongkong besøger vi endnu et DLN partnerprojekt i landsbyen Seforong. Turen til projektet fører os gennem et fantastisk bjerglandskab (ad god, asfalteret vej ).
Detaljeret program følger.

Vi satser på afrejse fredag den 3. november og hjemrejse den 14. eller 15. november.
Der er plads til 12 deltagere.
Fly København – Johannesburg – Lesotho. Overnatninger og transport i Lesotho. Morgenmad alle dage.
Måltider de steder, hvor forudbestilling er nødvendig (Ramabanta, frokost på projektbesøg)
DLN skal ikke tjene penge på at arrangere turen, så prisen er de faktiske udgifter

Hvis du er interesseret, så send gerne allerede nu en mail til DLN rejsegruppen ved Bodil Mathiasen på rejsegruppen@lumela.dk