Nyheder

 

Portræt af en DLN ildsjæle: Nis Kloppenborg Skau

- Det ligger i mit DNA at være frivillig, og jeg vil ikke undvære de oplevelser, som jeg får ved at være sammen med andre om en god sag. Hvis jeg bare skulle læne mig tilbage og lade nogen andre gøre noget…, det kan jeg ikke forestille mig

DPE Shale stopping
Development for Peace Education leder får ny stilling

Den nu tidligere leder i DLNs partnerorganisation Development Peace Education (DPE) Ntate Sofonea Shale, er blevet headhuntet til stillingen som departementschef i premierministerens kontor i Lesothos parlament.

Projektbesøg – når pligt og fornøjelse går hånd i hånd
Projektbesøg – når pligt og fornøjelse går hånd i hånd

Læs om Anne, der oplever glæden ved at skabe en forskel i Lesotho. Mød stolte kvinder som vores tørreri-entreprenør, der takker partnerorganisationen RSDA for personlig udvikling. Følg med på rejsen gennem nøje økonomisk styring og Finance Health Check for at sikre bæredygtig fremgang. Velkommen til en verden af stolthed, glæde og positiv forandring.

Projektbesøg – når pligt og fornøjelse går hånd i hånd

Indsigt fra Lesotho-præsentation på DLN's visionsdag.

Dr. Tumelo Tsikoane holdt den 16. marts 2024 en præsentation i forbindelse med Denmark Lesotho Networks (DLNs) visionsdag og generalforsamling, hvor han kastede lys over Lesothos sociopolitiske landskab.
Hør oplæget i fuld længde her.

2024 GF

Læs om en god og konstruktiv generalforsamling

Kongen kommer

Statsbesøg den 24 juni, se mere her på Facebook

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow